Bloemen- en zadenactie

Beste ouders, grootouders, leerkrachten en sympathisanten

We snakken allemaal naar het eerste lentezonnetje en de geuren en de kleuren die daarbij horen. We weten ook dat veel kinderen graag meehelpen in de tuin en vol spanning afwachten tot ‘hun plantjes’ uitkomen.

De ouderraad wil dan ook graag meehelpen om het lentegevoel te stimuleren en uw kinderen te laten genieten van de wonderen van de natuur. Daarom verkopen wij dit jaar voor het eerst een assortiment zaden en bloembollen die zorgen voor een instant happy gevoel vanaf het zaaien tot de eerste plantjes ontkiemen.

Neem gerust een kijkje op onze website en ga voor onze biologische erwten en bonen, een kruidenmengeling, radijsjes, wortel en pompoenen of bloemenzaden. Daarnaast kan je ook een vlinder- en bijvriendelijke bloembolmix bestellen om je tuin op te fleuren. Kies, mix en geniet! En denk eraan, hoe mooier uw tuin wordt, hoe meer u ons steunt. 

Bestellen kan tot 23 april via https://crowdselling.eu/zaden-en-bloembollen-verkoop-ouderraad-sint-lodewijk/  zolang de voorraad strekt. Wees er dus snel bij. 

De bestelde zaden en bloembollen worden begin mei met uw kind meegegeven op school.

Bloemen

Wil je ook op school een beetje lente brengen? Kom dan gerust langs op onze werkdag op zaterdag 5 maart 2022. We spreken af om 9u op de speelplaats van school A. We gaan zowel voor een grote lenteschoonmaak in de gebouwen als voor een ‘groendag’ om de speelplaats van school A en school B weer helemaal op orde te zetten. Extra schoppen, kruiwagens, borstels, trekkers en emmers zijn meer dan welkom die dag! Uiteraard mogen ook de kinderen de handen uit de mouwen steken!

Kan je erbij zijn? Bevestig dan graag je aanwezigheid en het aantal personen via ouderraad@sintlodewijk.org en dan zorgen wij voor een broodje en een drankje voor tussen de middag!

Hopelijk tot dan!

Vriendelijke lentegroeten

De ouderraad

Blog