KUNSTKUUR

We zijn heel fier dat we vanaf 1 september 2020 en gedurende drie schooljaren, intens mogen samenwerken met HAP, de academie van Harelbeke
Alle kinderen vanaf de derde kleuterklas tot het derde leerjaar krijgen wekelijks muzische impulsen van de klastitularis én een leerkracht woord, muziek of beeld van de academie.
Deze samenwerking wordt volledig gesubsidieerd door 'Kunstkuur'. De doelstellingen en het opzet van het project kan je hier lezen.

- Woord: meester Michaël

Michael
- Muziek: juf Majela

     juf Majela (muziek)

- Beeld: juf Jente

               juf Jente

Deze drie leerkrachten zijn elke dinsdagnamiddag in onze school aanwezig en gaan samen met de titularissen muzisch aan de slag.

Atelier 1 - team 2.1 (OKc-1a-1b)

Sinds 1 september 2020 zijn we met ons project 'kunstkuur' gestart. Wekelijks muzische impulsen beeld, drama en woord in samenwerking met de Harelbeekse Academie Podiumkunsten. Het is nu al duidelijk dat deze samenwerking een absolute meerwaarde is voor onze kinderen, onze leerkrachten en de leerkrachten van de Academie.

In deze activiteit maakten de kinderen kennis met het werk van Paul Klee. Ze hadden oog voor vorm en kleur in de schilderijen van deze abstracte kunstenaar en leerden wat koude en warme kleuren zijn. Daarna gingen ze zelf creatief aan het werk met alcoholstift en waterverf. 

Geniet mee van dit kunstmoment!
(foto's: juf Katrien)
Mooi Ruby!