Volgend jaar naar onze school?

Dit ben ik (helemaal)

Natuurlijk! Hier is een speelse en vlotte versie van je tekst:

---

Het eerste thema zit er alweer op!

Wat hebben we veel over onszelf ontdekt, en de kleuters wisten al zo veel! We leerden ons lichaam op verschillende manieren kennen, en dat deden we door allerlei leuke spelletjes.

We moesten elkaar blindelings herkennen door te voelen. Wat een uitdaging! Zelfs ik mocht het proberen. De kleuters moesten zo lachen, want ik kende de namen nog niet zo goed. Maar na een paar keer raden, was ik er uiteindelijk toch in geslaagd!

Ook fluisterden we woordjes en zinnetjes in elkaars oren. Soms kwamen er wel hele vreemde antwoorden uit het laatste kindje! 🤣 Maar dat maakte het alleen maar grappiger.

We dansten met al onze lichaamsdelen en leerden werken met de computer en de muis... en dat was nog maar het begin!

Daarnaast waren we druk bezig met het maken van onze kroon voor de verjaardag. We prikten een vlinder uit en zochten de letters van onze naam.

En dan kwam robot Max op bezoek! Hij introduceerde ons aan de letter 'A' en 'a'. Nu schittert hij in onze letterboom in de kring.

We lazen ook een speciaal boekje voor in de klas over 'uniek zijn'. Elk vriendje in onze klas is op zijn of haar eigen manier uniek!

Tijdens ons Godsdienstmomentje maakten we een krachtsteen. Zo kunnen we altijd herinneren dat we dingen kunnen, als we het maar proberen. Want van proberen kun je leren! De krachtsteen helpt ons om niet bang te zijn.

We maakten ook kennis met Krullenbol. De kleuters vonden het fantastisch om op muziek te tekenen! In het begin was het even zoeken, maar na een tijdje ging het supergoed. We hebben onszelf getekend als sterren, want wij zijn allemaal sterren op onze eigen manier.

Kijk maar mee!

Hier ben ik (helemaal)