Schoolblog

De kinderen van 'TEAM 2' (OKc-1ste, 2de en 3de leerjaar) maakten een reis rond de wereld. Ze bezochten er vele landen, leerden heel veel bij en mochten zich ook creatief laten gaan.
Er was een tentoonstelling die alle klassen gingen bezoeken en helaas mochten we jullie niet uitnodigen. Een filmpje probeert jullie alvast een impressie te geven van het project.
 

 

Donderdag 17 december is de laatste werkdag van juf Carine. Sinds 1979 is Carine een gepassioneerde leerkracht.  Ze werkte in heel wat verschillende scholen maar het overgrote deel van haar werktijd bracht ze in Sint-Lodewijk door. Ze blijft vooral gekend als de vaste juf van de peuter-kleuterklas van Jules!

Bij Carine leerden de kinderen naar school gaan, ze leerden omgaan met regels en afspraken en juf Carine bood ze ook veel houvast in een gestructureerde klasomgeving.

Dank je wel Carine, we zijn zeker dat je nog vaak eens zal binnenspringen om een handje toe te steken. Je bent altijd welkom maar bovenal moet je vaak genieten van de vele vrije tijd die je nu zal hebben.

Klik hieronder om naar het foto- en filmalbum te gaan van Carines 'laatste schooldag'.

https://lh3.googleusercontent.com/pw/ACtC-3dEzjwkzkdySi_2nNHt2amfB9I8VvodZFEurfw9ip6CEDJpFcvNEiDi_1ELCec6auROzCucrS-ZYXR8tdxEcb7Mxz9CAfBqwOS5O5i9e3YOcM0kgjY9olBhLHU-BDUw54wfbh5tia_CFrXPG_2vV5Hw=w947-h710-no?authuser=0