Volgend jaar naar onze school?

Themaloze week

Start van het 3de trim. zijn we gestart met een themaloze week.

Want wat was het een drukke week.

Maandag nam juf Celeste de klas voor een halve dag over. Want ze start na de themaloze week met haar stage in de vlinderklas.

Dinsdag was er een toneel met de oudste kleuters: 'Een dansje in de regen' 

Het werd gespeeld door 2 mensen. Een man en een meisje die Duits sprak. Het meisje zocht haar speciale mooie klank maar vond deze niet. En ze gebruikten instrumenten, dagdagelijkse materialen,... om haar speciale mooie klank te vinden. 

Woensdag kwam de mama van Jared langs met de ambulance. We mochten met zijn allen eens in de ambulance zitten en de mama gaf wat uitleg over de ambulance. Wat was dit leuk om eens van dichtbij te zien.

Donderdag was onze rust dag. Want toen moest de drukste dag van de week nog komen.

Want vrijdag starten we de dag met zwemlessen. Om na de speeltijd gezamelijk in de klas te luchen en na de lunch met de bus te vertrekken naar Rollebolle. Het was echt een heel sportieve dag.

Foto's van Rollebolle vind je op de blog van juf Katrien.

Doorheen de drukke week hadden we natuurlijk ook wel tijd om in de hoekjes te spelen.

We leerden coderen met de BeeBot - de kleuters waren hier super snel mee weg. Sommigen maakten voor zichzelf een uitdaging om niet op de blaadjes te rijden waar er geen prentje op stonden.

Naast de Beebot was ook de puzzelhoek met nieuw materiaal verrijkt en gingen we aan de slag met smartgames. Waarbij we al een kampioen hebben om in 1 dag een smartgames volledig op te lossen. Maar iedereen heeft dit echt Super gedaan!

En natuurlijk konden we ook vrij spelen in de hoekjes met ons favoriet materiaal.