Volgend jaar naar onze school?

Thema: Wij staan paraat!

Het nieuwe schooljaar is opnieuw van start gegaan!

En die eerste weken zijn voorbij gevlogen.

We stonden met zijn allen paraat om aan het grote werk te beginnen: verjaardagskronen maken voor onze grote dag, een zelfportret tekenen, kaartjes kleuren voor onze verjaardagskalender en kapstokken....

We leerden nieuwe liedjes aan voor tijdens het onthaal. Maar daarnaast werden we ook muzisch wakker gehouden door ons thema liedje 'Fantastika' waar we samen mochten zingen en dansen.

We maakten de voorbije weken kennis met Artie Max de tekenrobot. Hij tekende de letter 'A a' want hij leert ons van alles over de letters van het alfabet. Deze hangen we in onze letterboom. Wat zijn we al benieuwd naar wat Artie Max de volgende keer zal brengen. Ook miertje maniertje kwam op bezoek met haar dobbelsteen. Zij zal ons alles leren over tellen.

Om onszelf beter te leren kennen, speelden we allerlei inleef-, kring- en bewegings spelltejes. We leerden omgaan met de verschillende emoties dankzij het kleurenmonster en de emotiemeter kan ons daar nog altijd bij helpen. Bij onze godsdienstmomentjes stonden we stil bij 'vriendschap' want het is fijn om allemaal goede vrienden te zijn. 

En niet te vergeten - ontdekten we onze eigen klas met de verschillende speelleerplekjes. Wat hadden we al veel plezier.

Wij staan paraat!

 

In dit thema werd er ook al een verjaardag gevierd.

Hiep hiep hoera voor Coralie! Zij werd 5 jaar! En dat vierden we met een groot feest! Coralie mocht haar eigen gemaakte kroon aandoen en mocht op de vlinder verjaardagsstoel zitten. Er werd gezongen en gedanst! Ook mocht Coralie de kaarsen op de taart uitblazen en ons eigen vuurwerk aansteken. Naast het groot feest mocht Coralie nog kiezen tussen 6 activiteiten en ze koos voor een filmpje, een spelletje en de stoelendans. Op het einde van haar speciale dag sloten we de dag af met een lekkere traktaat!

Hiep hiep hiep hora voor Coralie!