Volgend jaar naar onze school?

Laatste weken... Thema letters/cijfers in een zomers tintje.

We sloten het jaar af met het thema letters en cijfers. Doorheen het jaar kwamen er al verschillende letters aan bod, en de kleuters waren hier zo enthousiast over. Daarom herhaalden we de laatste weken nog eens de geleerde letters, maar dan in een zomers jasje.

We leerden opa Brom kennen met zijn letterwinkeltje en zongen heel enthousiast zijn liedje mee. Natuurlijk bleven we niet binnen zitten. Eindelijk was de zon daar, en we genoten af en toe van onze eerste zonnestralen buiten.

Daarnaast was er nog FRIETJESdag! En wat heeft dat gesmaakt. In de namiddag gingen we al eens naar het eerste leerjaar om een kijkje te nemen in onze nieuwe klas. Wat waren alle kleuters super flink! Ze zijn er zeker en vast klaar voor om te starten in het eerste leerjaar!

Op de allerlaatste dag hebben we nog een klein feestje gehouden met een hapje en een drankje.

Ik wens iedereen een superfijne zomervakantie toe! Ik ga jullie heel hard missen; het was echt een fantastisch schooljaar. Maar kleine vlindertjes worden groot, en jullie zijn klaar om jullie vleugels te spreiden en naar het eerste leerjaar te gaan!