OKb (2016-2017)

de laatste week van het schooljaar werd ingezet en dan vieren we natuurlijk ook alle jarigen van eind juni, juli en augustus!

we luisterden naar het verhaal van Mirtan en ontdekten dat Mirtan graag tegen zijn mama aan in de draagzak sliep en later heel wat grappige woordjes uitsprak.

Eloïs zagen we vooral met foto's waarbij ze duidelijk geniet van lekker eten. ze mocht ook drinken met het muzikaal rietje...

Happy Birthday aan allebei !!!

het was een superleuke dag in het kleuterspeelpark De Sierk. overal waren hoekjes en speelplekjes om te verkennen en dat allemaal in het thema van echte circusartiesten. kijk en geniet van de vele foto's. het was moeilijk om alle kleuters te kunnen fotograferen maar kijk ook eens naar andere kleuterklassen...

schoolreis

 

Florian was jarig in het weekend. uiteraard vierden we zijn verjaardag in de klas.

we vonden het plezant om nog eens naar de cd van Jules te kunnen luisteren want daar stond Florian zijn lievelingsliedje op.

Florian konden we goed herkennen op zijn geboortefoto's, nog steeds dezelfde lachende ogen!hij koos ervoor om een ketting te maken die hij mocht houden voor thuis.

jarig

 

Vandaag was Seppe jarig. Hij werd 5 jaar !!

We maakten kennis met zijn lievelingsmuziek en hij bracht ook enkele babyfoto's mee. Hij glunderde kamerbreed bij al die mooie herinneringen ! Hij vertelde heel veel leuke anekdotes die hem maken tot de grote man die hij nu al is. "Ik help graag mee met papa en kan zelfs al kuisen ;-) !" vertelde hij trots !

Seppe bracht ook lekker cakejes mee en hij toverde zowaar al zijn vriendjes in de meest speciale diersoorten !!

Kortom, de dag was weer veel te kort ! Kijk mee en geniet...

" "