Volgend jaar naar onze school?

Veilig op weg...

 In de fluoweek hadden we het over hoe we ons veilig in het verkeer kunnen bewegen. Elke dag leerden we over het verkeer. Over de voertuigen en de voetgangers. Wat hebben we nodig om veilig op straat te komen als voetganger of fietser ? Op welke plaats op straat konden we voetgangers, fietsers en voertuigen vinden ? Mag je zomaar op straat lopen ? Wat betekenen de kleuren van de verkeerslichten ? 

We hebben voertuigen gesorteerd volgens plaats waar ze zich bewegen (op de aarde, op het water, in de lucht). We sorteerden de voertuigen volgens kleur. De filmpjes van Aya in het verkeer vonden we ook interessant. We zongen het liedje van rijden, vliegen, varen. We knutselden en leerden een liedje voor de grootouders. We hielden een wieltjesdag en er kwamen veel mama's en oma's voorlezen.

Meldpunt klokkenluiders

Werk je op onze school en weet je of vermoed je dat bepaalde regelgeving niet correct wordt nageleefd? Dan kan je dit melden door contact op te nemen met ons intern meldpunt voor klokkenluiders via:

Het interne meldpunt gaat aan de slag met je melding en behandelt die altijd vertrouwelijk. Wanneer je te goeder trouw een melding doet, ben je bovendien beschermd tegen represailles vanuit de werkgever. Denk bijvoorbeeld aan negatieve beoordelingen, schorsing of ontslag, maar ook het opleggen van een tuchtmaatregel. De bescherming tegen represailles is onbeperkt in tijd.

Let op: het interne meldpunt voor klokkenluiders is in de eerste plaats bedoeld voor personeelsleden maar daarnaast kunnen ook sollicitanten, ex-werknemers, stagiairs en leveranciers/aannemers ervan gebruik maken. Leerlingen en hun ouders kunnen geen gebruik maken van de klokkenluidersregeling! Voor hen geldt de gewone klachtenregeling.

Meer informatie over de klokkenluidersregeling binnen onderwijs vind je ook terug op deze webpagina van het Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming.