Schoolblog

We gingen in juni 2021 met de klassen 1 tot 4 op schoolreis naar "De Zonnegloed" in Oostvleteren. Alle ouders kregen de kans om met hun kind 1, 2 of 3 euro mee te geven waarmee we een dier konden adopteren. Zo steunen we De Zonngloed en kunnen nog meer dieren gered worden.

Lees hier alles over het project van De Zonnegloed.

DANK JE WEL IEDEREEN!

LYNX. JIM

Donderdag 27 mei hadden we nog eens Lodewijk op bezoek. Hij kwam met Zorgende Zita. Die vindt het belangrijk dat je zorg draagt voor elkaar en voor de spullen. Zo houden hangen we de fluojas aan de kapstok, en plaatsen we onze boekentas netjes. We dragen ook zorg voor de koekjes- en fruitdozen. Zorg dragen voor elkaar betekent elkaar helpen en eerlijk zijn tegen elkaar. Zo hebben we respect voor alles en iedereen.

Aflevering 3:

 

De kinderen van 'TEAM 2' (OKc-1ste, 2de en 3de leerjaar) maakten een reis rond de wereld. Ze bezochten er vele landen, leerden heel veel bij en mochten zich ook creatief laten gaan.
Er was een tentoonstelling die alle klassen gingen bezoeken en helaas mochten we jullie niet uitnodigen. Een filmpje probeert jullie alvast een impressie te geven van het project.