Derde leerjaar b

Zie zo week 3 zit er ook alweer op en er was er eentje jarig! HOERA JONAH! 8 jaar! 

We hebben deze week veel bewogen, woensdag kwamen we zelf met sportkledij naar school! Niet enkel tijdens het turnen, maar ook tijdens het rekenen en de lessen rond Zonnestraal strekten we onze beentjes. We leerden wat sit-ups zijn en konden er wel 20 doen per minuut! We haalden ook onze schilderkunsten uit de kast en maakten ons eigen zelfportret! Schilderen op gips werd toch wel een uitdaging! 

Kijk gerust mee! 

 

 

De week is voorbijgevlogen! We deden deze week voor het eerst hoekenwerk. Hierbij werden we verdeeld in groepjes en verkenden we al de eerste hoek. We staan niet allemaal op de foto, want we werkten samen met het andere derde leerjaar. 

We kennen al het ABC-lied, en mochten allerlei leuke opdrachten doen om het alfabet nog beter te kunnen. In de klas hadden we een kringgesprek over pesten. We gingen er allemaal mee akkoord dat pesten niet fijn is!

We gingen in kleine groepjes in gesprek over stellingen. Aangezien de zon scheen gingen we buiten!

Er mochten ook enkele leerlingen uit de klas hun gips-mannetje afwerken, nu vergat de juf haar camera niet! Binnenkort zullen we deze popjes schilderen, maar vandaag mochten we al schetsen! Ik ben er zeker van dat ze één voor één heel mooi zullen zijn! 

En als kers op de taart mochten we vandaag ook de eerste verjaardag vieren. Hiep hiep hoera aan Femke! Ze bakte een super mooie, maar ook heerlijke taart! Lekker smullen.... Benieuwd naar onze week? Druk dan op de kers om meer foto's te zien!

PS: druk op lees meer om de kerst te vinden :D 

De eerste week is voorbij gevlogen. Het was een keitoffe start! Dit smaakt naar meer... 

Deze week lag de focus vooral op elkaar leren kennen, afspraken maken, vriendschap en ook een beetje rekenen.. 

We gingen aan de slag met unieke rugzakjes. De rugzakjes zijn ook "alles-over-ikjes". Op vrijdag mochten we dit presenteren aan de klas. één voor één prachtexemplaren. Ben je benieuwd naar ons kunstwerkjes?

Klik dan maar snel op de koala! 

 

Pin by Helen on ○BEARs○ | Cute animals, Koala, Cute baby animals

We zijn vertrokken! 

Wat een start, 1 september is alweer voorbij!  
We leerden elkaar kennen en hielden ook een receptie met echte hapjes. Mmmm...

Laten we er een leuk jaar van maken. 

Klik op de afbeelding om de foto's te zien: 

 

1 september! Een nieuw 'school-sport-jaar'! – Schoolsport blog