OKc (2016-2017)

Het schooljaar zit er bijna op en voor de oudste kleuters van onze school breken er spannende tijden aan. Na de zomervakantie maken zij hun grote overstap naar de lagere school. Om hen alvast een voorsmaakje te geven van wat het 1e leerjaar te bieden heeft, organiseerde juf Annelies een overgangsvoormiddag. De kinderen maakten kennis met hun nieuwe klas en met hun nieuwe juf. Iedereen was dolenthousiast. Het 1e leerjaar wordt heel leuk!

Dank je wel aan juf Annelies om deze activiteit te organiseren. We kunnen het woordje 'IK' nu al lezen en schrijven (zelfs in krulletters)!

naar het 1e leerjaar

Met alle oudste kleuters van onze school namen we deel aan de bewegingsnamiddag 'Rollebolle'. We beleefden een warme maar vooral ook intense namiddag en beleefden veel plezier aan alle sportieve uitdagingsspelletjes met mooi bewegingsmateriaal.

Kijk ook eens bij de andere oudste kleuterklassen voor meer foto's. Omdat elke begeleider maar een beperkte groep kon begeleiden was het niet mogelijk om van alle kinderen foto's te nemen. ROLLEBOLLE

Na de schoolreis hielden we een paar circusdagen. We luisterden naar een spannend verhaal ‘Het circusschip’, speelden een raadselspelletje ‘Wie is het?’ en een spiegelspel, knutselden een clown en een circusolifant en haalden de IPads nog eens boven. De betrokkenheid was groot na ons bezoek aan De Sierk. 

Circusdagen