Blog: k3

Het schooljaar zit er bijna op en voor de oudste kleuters van onze school breken er spannende tijden aan. Na de zomervakantie maken zij hun grote overstap naar de lagere school. Om hen alvast een voorsmaakje te geven van wat het 1e leerjaar te bieden heeft, organiseerden juf Annelies en meester Frederiek een overgangsnamiddag. De kinderen maakten kennis met hun nieuwe klas en met hun nieuwe juf of meester. En iedereen was dolenthousiast. Het 1e leerjaar wordt heel leuk!

Dank je wel aan juf Annelies en meester Frederiek om deze namiddag voor ons te organiseren. We kunnen het woordje 'IK' al lezen en schrijven!

Op voorstel van de kinderen stond het thema 'Voetbal' al langere tijd op de jaarplanning. Maar met de deelname van het Belgisch Elftal aan het EK 2016 is dit onderwerp nu brandend actueel. Wij zijn alleszins fan van de voetbalsport en van de Rode Duivels!

Het verloop en de uitslag van onze voetbalwedstrijd tussen het gele team en het witte team, kan je bekijken in de fotoreportage. Veel plezier!

foto's

Met twee bussen, 102 kleuters, 9 begeleiders en 2 buschauffeurs trokken we vandaag dolenthousiast op schoolreis naar Familiepark Harry Malter te Heusden, nabij Gent. Het park situeert zich in een bosrijke omgeving en er valt heel wat te beleven. We maakten een ritje met de huifkar en met het safaritreintje, we genoten van een prachtige circusvoorstelling met grappige clowns en lenige acrobaten, we smulden van onze picknick, we bezochten het spiegelhuis en het dierenpark met de muizenstad, we zweefden heel hoog in de lucht op de zweefmolen en vaarden glijdend door het water in de bootjes. En alhoewel de regenbuien het vaak probeerden, niets kon onze pret bederven!

fotoalbum