Vijfde leerjaar a (2017-2018)

Op donderdag 28 juni, de dag waarop de Rode Duivels hun derde match moesten spelen, deden we in het vijfde leerjaar een quiz rond het WK-voetbal. Allerlei vragen en opdrachten rond Rusland en de deelnemende landen werden opgelost. Met behulp van de atlas en de I-pad konden de teams van 2 of 3 leerlingen punten verzamelen. 

Op de derde plaats en dus goed voor een bronzen medaille: Amalia en Emania! Op de tweede plaats met een zilveren medaille: Vick, Riesse en Martijn! En op de eerste plaats, goed voor goud: Rube en Myrddin!! Proficiat aan alle deelnemers!

wk

Klei, ijzerdraad, plakband, verf, spuitbus, klemmetjes, speldjes, oogjes... en iedereen maakte er iets speciaals en unieks van. Werk nog af met een aantal mooie foto's en het geschenkje voor Vaderdag is compleet!

vaderdag

De leerlingen van het vijfde leerjaar hebben de eer gehad om herdenkingsbloemen te maken in klei. Ter nagedachtenis van de Deerlijkse slachtoffers die stierven tijdens de eerste wereldoorlog. Deze bloemen zullen op 10 november aan het herdenkingsmonument geplaatst worden aan de kerk van Sint-Lodewijk.

herdenkingsbloemen