week 14

Maandag trokken we richting de behangshop om kennis te maken met ons nieuw project waar we de komende twee weken heel wat activiteiten rond gaan doen. 

Deze week speelden we al een gevoelsladderspel, leerden we Franse woordjes kennen rond gevoelens, gingen we gaan filosoferen rond het thema en veel meer.

We bekeken de trappen van vergelijking in verschillende activiteiten die ons de trappen leerden. Vooral het bouwen van onze kaarthuisjes had veel succes. We konden nogal wat aflachen.

In het thema van energie gingen we in verschillende hoeken aan de slag. We werkten er rond de verkeersborden en voorrang. We gingen samen aan de slag om onze leerstof te verwerken en we maakten onze eigen speelgoedauto. 

In atelier werden we uitgedaagd in computationeel denken. We dachten dat dit heel eenvoudig was maar niks was minder waar. We gaan er de komende weken voor om de opdrachten ingewikkelder te maken.

We versierden ook onze kerstboom met onze eigen gemaakte kerstballen in het thema van recycling en een tweede leven geven aan voorwerpen.