Week 7 & 8

De voorbije weken maakten we voor het eerst kennis met getallen boven de 20 en met de maaltafels. De tafel van 2 lukt al heel goed, op naar de volgende! In een meetparcours leerden we veel bij over de centimeter, maar vooral ook over samenwerken. Elkaar helpen, rekening houden met elkaar, de taken eerlijk verdelen, … Minstens even belangrijk als nauwkeurig meten!  

Opnieuw een verjaardag in de klas! Szymon trakteerde ons met lekkere snoepjes en we dansten samen op zijn lievelingsliedje.

Om het oudercontact van volgende week voor te bereiden hielden we deze week een ‘kindcontact’. Hoe voel ik me in de klas en op de speelplaats? Durf ik te zeggen wat ik denk? Kan ik goed samenwerken? Ben ik een goede vriend? Wat zijn mijn talenten? Heel leuk om te zien hoe goed de kinderen zichzelf al kennen.

" "